Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


onsdag 10 juni 2009

Dripp, dropp, dripp, dropp.....

Det regnar, stilla, skvalande och troligen väldigt behövligt. Dagen började iaf fin, med sol och värme, för +15 måste man väl säga är bra?

Glömde berätta förra gången.......att jag hade en liten närkontakt med "Moder Jord".....som vaanligt.....hm, om Anne läser det här säger hon: Men VAD har du nu gjort???

Jo, men jag skyller på Ske-å kommun eller nån iaf, för "nån" höll på gräva upp vägen eller nått......och lämnat STORA små stenar på vägen och jag letade efter huset där tjejen som hade scraapbooking bodde.....plötsligt låg jag på mage!! Så nu har jag slagit upp knäet igen och är mörbultad.....men som sagt den här gången var det int mitt fel.....eller?! =D JÄKLA KLANTSKALLE!!

HM....men dagen idag har varit trevlig, dotra och jag har vart på stan. Fikat och köpt praliner...hehehehehe
Jo jag hittade en ny börs, oj vad jag har letet efter en som funkar. Man har ju så jädrans många olika "kort" för både det ena och det andra. Varje affär man går in i frågar ju om man har klubbkort! Dom kastar ju kort efter en! Jag brukar säga att "jag handlar int så ofta här" så det löns int ha nått kort.......Men man har ju en massa iaf, bankkort, MedMera, Ica, busskort, apoteket, H&M, Intersport m,m.....det blir en hög till slut.
Plus alla gamla kvitton man av nån anledning sparar i börsen. Frågade en gång om jag int fick betala med ett, det var ju samma summa på det! =D
Sen "hittade" dotra en ny handväska åt mej för 199:- som fått, så den gamla åkte faktiskt i soporna tillsammans med gammbörsen.

Men nu får det vara nog med stadsresor på ett tag, det blir så dyrt. Måste börja packa för stugflytt i morrn. OM man bara behövde knäppa med fingrarna så var det klart! För i slut ändan, när vi ska flytta hem, är det samma visa, PLUS att då har vi dragit dit mer än vad vi tänkt från början, för varje gång vi varit hem till stan för att hämta posten, har det följt med nått mer OCH det ska ju hem igen........

Ja ja......den dagen den sorgen, först ska jag dit och ha "semester" . JO jag köpte en bok om "Nävor" idag, den ska jag studera noga!

Ha det!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja,när jag började läsa detta så tänkte jag inte nu igen hahaha,tur att du kan stå på benen igen,så länge det nu varar hihi.
Ha det så bra i stugan.
Kram Anne