Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


lördag 27 juni 2009

Vilken härligt bastulik dag!

Ja....man vågar väl int klaga på värmen!? Men vad skulle man annars klaga på???

Vi har idag vistas i en liten KA (bil) utan AC............det var som varmast +44, det var en befrielse att kliva ur i "kylan" utanför, alltså ca +30. Men trevligt hade vi. Vi tog en tripp till Ånäset på loppis, det som ligger precis vid E4........kommer aldrig ihåg vad stället heter!!! Stenfors gård!! så heter det.

Det blev inköpt lite som grejor OCH GLASS!!! Sen blev det en lika varm resa tillbaks, hämta badgrejor och iväg till svärfars stuga utanför Burträsk. De som badade sa att det var OTROLIGT varmt i vattnet och jag tror dom. Dotra ville int komma upp ur vattnet! Sa att det nog var minst två år sen hon var där och badade sist. Vi fick t o m ner Kiba i vattnet, men hon tyckte det var taskigt gjort av oss! Men hon blev iaf avsvalkad.

Nu har iaf temperaturen sjunkit och det är riktigt skönt ute. Nu hoppas jag bara att fåglarna som tydligen försökte komma i n i Idol i natt, håller käften så man får sova! Trodde aldrig dom skulle ge sej!

Nu ska vi vattna i trädgårn för allt ser int lite hängigt ut! Iaf ska grönsakslandet få sej en rotblöta, för det verkar int som det ska komma nå regn. Även om det blåste upp rejält här i afton, vårat STORA parasoll höll på lämna altan med fästen och allt.

Hinner kanske ta en kaffekopp?
Ha det!

2 kommentarer:

japp sa...

Heeij.. jaadu, denna ljuvliga värme.. de känns dumt å behöva sitta inne ibland, för å svalka sig, men man måste juh.. de är ju som å gå in i en vägg då man öppnar dörren ut.
Men jag ska INTE klaga.. det är ju ljuvligt me, helst nu då man har semesteeeeer!!!hihihi.

Jodu, loppisen är även iår.. men den är på Nolia-området.. vet du vart den är? Men du kan ju gå in på Badhusparkens egen sida, googla på badhusparken bara, kommer inte ihåg adressen.. så ser du när de är, hoppas de är varje lördag, men jag törs inte lova, har inte lyckats åka dit ÄN!

Nu på Lördag fyller vår Sofie år, 19år, å sen på söndag är det utställning i Sjulnäs för Lowiz.. guu,så spännande, den stoooora utställningen.. INTERNATIONELL.. från hela världen.

Nu ska jag kojsa, känns så, men dagarna går ju så fort då man är ledig, så man skulle helst vara vaken jämt, om de gick..kram på dej. Helén.

Anonym sa...

Hejsan!
Ja man ska ju inte klaga på värmen men det gör man varje gång det blir så här varmt.
Var ner till älven med dottern och barnbarnet igår och hade picknick,sen gick vi till nordanås lanthandel,jättemysigt.
Vi få se när vi kommer och hälsar på,hör av mig innan.
Ha det så bra i värmen.
Kram Anne