Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


måndag 4 juli 2011

Sommar...

...fötter
Och sommar...ja ni vet det där med att sitta och skriva inlägg, det går liksom trögt.
Har massor att skriva om, men ingen blogglust!
Vilket gör att när jag sätter mej för att skriva...minns jag inget av det JAG tänkt skriva!
Och dom här ser ut att hänga upp och ner...men dom gör inte det! Fick en liten liten planta av min släkting Erika och det måste då ha en väldans livskraft! Är nån Backnejlika av nått slag.
Och det här är rabatten bak i garaget, den börjar ta sej! =D Har en bänk alldeles brevid och det är en av favorit platserna på gården! Man kan sitta där tidigt på våren och njuta av vårsolen.

Nog om det.

Som sagt....jag vet inte vad jag ska skriva om...

Vi har varit och köpt en munkorg till Yuki, så nu blir det till att träna henne att ha den på sej. Så att hon inte får panik, vilket hon kommer att få ändå, när vi ska till att plocka öronen, men man behöver då inte riskera att bli biten av misstag.

Ja och lite plantor har jag ju köpt...hehehe "Alunrotar" som är planterade i skogen.

Just nu är Emma på besök nåra dagar, mellan arbetspassen. Så i morgon ska vi till Burträskmarknaden och köpa Sockermunkar! =D Ja det blir säkert nått annat totalt onödigt oxå!

Nä nu kommer jag int på nå mer....
Och Mats vill kolla SIN dator...
Byebye!

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj vad fint du har det i din oas!Du verkar må bra! Själv kämpar jag på jobbet ännu,(lite mer jobb än vanligt för vi ordinarie personal...)Men snart så...8 pass kvar,nästa fredag då!!!Ha det gött så hörs vi! Kramis från Carina på Frostgränd!