500 g fläskfilé i tjocka skivor
salt, peppar
smör
2 dl lätt cremé fraiche
½ dl outspädd svartavinbärssaft
1 dl vatten
½ kalvbuljongtärning, smulad
5 enbär, krossade
1 tsk timjan
1 msk soja
kokt potatis
grönsaker
* Salta och peppra köttet. Bryn det i smör på båda sidorna i en stekpanna. Blanda cremé fraiche med SAFT, vatten kalvbuljongstärning, enbär, timjan och soja i en traktörpanna.
* Låt koka upp och lägg i köttet. Sjud under lock i några minuter tills köttet är genomstekt. Servera med kokt potatis och grönsaker.
Gott och snabbt!
1 kommentar:
Jag ville bara säga att jag ju har velat lite hit och dit i bloggsfären och tankarna om den sista året. Men nu tror jag att jag har hittat hem. Om du vill hälsa på.
Kram Lallis
Skicka en kommentar