Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


onsdag 11 februari 2009

..ett UFO!!!

Ja man kan då tro det! Det har iaf åkt tillbaks till rymden i natt....eller i backen. För den har iaf lyckats slita sej låss från väggen!

----*----

Det är kallt, kallt KALLT! Hade ingen lust att gå ut i morse........-22 men, solen var uppe och det var OTROLIGT vackert! Men det gick int gå så fort som jag ville, för då började jag hosta som en tok. Astman gillar int kallväder! Men jag ville ju in fortast möjligt!

----*----

Stod en insändare i Norran idag om hur dåliga vi här uppe på MoröBacke är på att plocka upp hundskit. OCH jag håller med! En del verkar int bry sej det minsta. Och jag mötte en sån vid ett-tiden idag, som lätt hunden skita,sen sparkade han över allt och gick. Jag tänkte att när jag möter karlsloken ska han få en bajspåse av mej..........sen såg jag, klart att han int kunde plocka upp! Han hade ju telefon i den andra handen! Och det var nog tur att jag int gjorde som jag tänkt......när vi gick förbi ville hans hund hälsa på Kiba.....och han gav sin hund världens dyngspark!!! Jag bara stod och gapa och kom mej int för att säga nånting! Sen tänkte jag att hade jag gett en påse till honom hade han väl sparkar mej oxå! FY FÖR SÅNA!!! >:@

Men det plockas upp alldeles för dåligt överallt int bara hundskit, det står kassar med ölburkar lite överallt oxå, som ingen vill känna till.....och cyklar. Folk verkar ha den mentaliteten att det som är int är mitt det skiter jag i, och skulle det vara mitt så...so what??? Det kommer ju alltid städpatruller på våren, men HUR roligt är det för dom att plocka upp hundskit????

----*----

Nog om det. Trevligt att ni tittar in på min sida, svägerskan och dotra hennes, det var kul!=D ÄVEN om vi nu int bor SÅ långt ifrån varann, så träffas vi ju alldeles för sällan. Konstigt det där.....bor man i samma stad så borde man ju träffas oftare än jul, mc-planering och födelsedagar tycker man? Ja och hundmatsköp. Men vi får väl börja träffas på "neetet" =D

Näpp...nu ska jag se om sockerkakan är klar och fixa kaffe. Viktigt med kaffe.....man skulle ju int bli så...va hetere....???dement då. Grönt och rött te ska man dricka för blodtrycket......choklad var för...........minns int, måste nog ha mer kaffe!

Ha det!


2 kommentarer:

Emma sa...

Mamma, du skulle ha sparkat honom å frågat hur han tyckte det kändes! Sen tryckt påsen i ansiktet på honom!

Anyway... konstig formation där! Ett ufo, helt klart! xD

Har pluggat hela dagen, ser nästan dubbelt... *yr i bollen*

Men! träningsvärk har jag! Gymmade igår och ska dit igen imorrn... som sagt, allt e roligare än att plugga just nu ^^

Pussar och kramar,
dotra

Nim sa...

Vilket ufo, undras vad den gjorde där.

Hundskitar är inge kul. Även om jag fuskar här hemma efter vägen, men det är ju ute i skogen och ingen behöver gå i det. Men kommer nåt inom byn då plockar jag upp, fast det mesta ligger på vår egen gård.

Känner mig på gott humör idag, kan det bero på att jag sen är ledig fem dagar...skönt.

Nu ska jag göra mig i ordning för jobbet, ha det bra.

Kram

Maj