Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


måndag 9 februari 2009

Jaha.....

....måndag, igen. Men den ser int ut lika som förra måndan.......jag ser int ut genom fönstret!! HAHAHAHAHAHA!

Ja, jag undrar verkligen med vilken del av hjärnan, arkitekter tänker med?! Har någon av er sett en detaljplan över ett bostadsområde när det är vinter? Tänkte väl det.....alla sånna är gröna med vackra träd och ovanliga buskar, dit ritade lusthus med folk som sitter och dricker kaffe!! Aldrig dom har en, int ens en liten tanke på att det ska komma en meter snö på vintern! Dom skulle som straff få komma och skotta!! Få se om dom hittar nånstans att he snön.......


Ja, ibland undrar man vad arkitekterna/kommun tänker på, när dom planterar tio björkar i en pulkbacke te x.....anledningen var för att ungarna "bara" skulle åka åt två håll. Och alla som har varit små, har ungar nu eller lånat andras ungar vet, att barn ALDRIG åker "bara" åt två håll! Dom åker år ALLA håll, även om det står tio björkar ivägen! Vi föräldrar slet upp dom tio björkarna och genast kom tio nya björkar dit. Men tillslut gav dom upp.........och satte dit två staket istället. Vilket lede till täta lasarettsbesök för kälkåkarna. För antingen gjordes det en knixt ÖVER staketet eller så försökte ungarna åka under......DÅ insåg a/k att man ska nog int ha nått i en pulkbacke. Allt som ser bra ut på ett papper fungerar int alltid bra i verkligheten!

Ja, jag skulle egentligen ha varit hos tandläkaren idag, men......jag är insnöad.....näää, jag vaknade med en HEMSK OTROLIG värk att bara tanken på att åka buss, gå över älven till tandläkarn och sen sitta och gapa i en halvtimme eller så, kändes inge bra. Jag tror jag har fått skottvärk! Stel i nacken och jag kan int ta nå långa steg, så Kiba skäller på mej för att det går för sakta. Det blir att vila och se om det ger sej, ny tid till veckan iaf.

Annars så har dotra varit hemma i helgen, trevligt! =D det blir långt mellan gångerna. Fredagkväll gick åt till att stycka en halv älgkalv, så nu behöver vi int svälta ihjäl......int än iaf.....Bäst är att få köttfärs.
sen så sågs det ju Melodifestival på lördag.........hade ju faktiskt tänkt skippa den i år, håller på tycka att det tar alldeles för lång tid att få fram en vinnare. Och i år har dom då gjort det ÄNNU krångligare!! OCH allt för att få in pengar till Rädda Barnen, vilket ju io fs är bra.......men jag lägger hellre en slant i en bössa än att ringa och rösta! Så det blir väl att lyssna på låtarna och sen se nått annat...även om det är från Ske-å till helgen. Hoppas nu bara att dom int klär in centrum med nått läbbigt rosa skum som förra gången!!!! BLÄÄÄ!!

Annars så var väl spektaklet ganska acceptabelt. Och rätt låtar vann väl, och rätt låtar kom till andra chansen. Höll faktiskt en liten värkande tumme för Caroline Af Ugglas! Hon är bara för .......ja för rolig!

Näpp nu ska jag vila så jag orkar värma maten i micron.......i tid, så jag int missar Stargate...sen blir det hundpromenad nummero tre...
Ha det!

3 kommentarer:

Midnight Fanatsy sa...

Nä men haallojsan
Tycker du det är mycke snö.....det kan jag int förstå har provat ta en prommis med vovvarna i skogen men snacka om rena träningspasset så nu behöver inte jag träna mer denna vecka
Hoppas du mår bättre idag ....jag tänkte för Kibas skull "asg"
Ha de gott
Hälsningar svägerskan Marianne

japp sa...

Heeij gooa du.. Lowiz å jag tackar för den gooa grattiset.. å hon tackar för nospözzen..hihihi.

Hoppas allt är bra me dej idag.. här har varit såå fint väder idag, men vi har inte hunnit vara ute å må gott.. skäms på mej.. får ta de imorrn.. Lowiz ska få bli ompysslad massor ikväll.. kram på dej. Helén.

Verre&Ronny sa...

Tjenna!
Roligt att du var in och skrev i gästboken, den ekar lite tomt nu när jag just lagt upp den.. haha. Är in och läser din blogg då och då och skrattar över att det FAKTISKT kan komma såhär mycket snö. Fast glad är jag att vädret i alla fall varit vackert senaste tre dagarna. Nu ska man iväg o simma, sen köpa mat till alla fyrbenta o sen så ska jag fan inte göra ett nå! Jag är ju ledig för tusan. Fast Alvin-tussen kanske får bada idag han ser lite skitig ut... Ha de!