Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


torsdag 22 oktober 2009

JAHA...och vad sysslar blogger med nu då???

Jag har suttit och skrivit en hel rada, då när jag ska skicka iväg det...."Vi har ändrar bla bla blaha för att du sk akomma åt dina bloggar" VA!? Plötsligt gäller inga av mina användar namn eller lösenord. Fick logga ur och börja om OCH givetvis gick ALLT det roliga OCH givetvis superviktiga förlorat!!!

Har iaf varit på hantverk idag. Vi har fått keramiken vi beställt. Men jag måste ha skrivit fel ordernummer, för jag fick inte det jag ville ha. Får ta och kolla upp det. Så vi har målat och målat.

Det är konstigt, när vi är hos Carina och målar, då behöver hon bara visa sej så vet man i vilken ordning man ska lägga färgerna. NU tror jag hjärnan hade tagit semester på oss allihop! Öh...ska man måla helt vitt före man lägger på guldfärg eller....behövs det inte?! Men kanske den försvinner när man lägger på oljan som gör att det ser gammalt ut OM man inte har vitt under???????????????????????

Ja det lär visar sej nästa gång! Och en annan sak, VARFÖR sitter vi och stressmålar nu?! När vi är i Örviken och målar, ja då vill man ju hinna måla så mycket som möjligt. Men nu...vi har ju all tid i världen, tills allt är slut. tror det ska bli avstressning nästa gång, bara titta på grejorna...haha..tror inte det!

Har iaf handlat prestenter...nix det talar jag inte om! =D Även handlat te, Chai, på Anderssons presentbod. Försökte hitta en fin burk men icke.

Ja...har även bränt mej på foten...har en liten blåsa ungefär vid lilltån. Skulle bära te till rummet och muggen var ju smockfull! Och vad gör man, jag kan ju int släppa muggen i golvet och skrika, vilket jag helst hade gjort! Men fasen vad det gjorde ont!!! har smörjt med Aleo vera få se om det ger sej.

Ja om jag fick med allt jag skrivit första gången det vet jag int! Och hoppas nu bara att jag får iväg det här!!!

Ha det!

Inga kommentarer: