Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


söndag 4 oktober 2009

Höstrusk!!

Vilket väder!!!! Igår var det riktigt fint här i stugan, kallt men soligt. Det tinade faktiskt aldrig upp mitt på gården, rimfrost hela dan. Så jag passade på att ta nåra foton...det blåste ju inget!

Var duktig och klippte Kiba, så nu är hon klar för höstslasket! Städade bort trädgårdsmöblerna, så dom int hinner snöa över...det har hänt....

Men visst är det vackert nu när löven är......ja, det är int SÅ många löv kvar i träden idag!!! =D Fasiken vad det blåser! Jag trodde plåttaket var på väg ner i morse! Var int riktigt säker på vad jag skulle möta när jag drog upp rullgardin, det hade ju varnats för snöslask! Men tack o lov har det int blivit nått sånt...men klockan är ju int 14.00 än, så mycke kan hända....OJ det blåser så det skakar i fönsterna!! TUR att jag int tokades och torkade fönster igår!

Ja...vi blir kvar här ett tag...till två-tiden, så vi får se om det övergått i snö. Vi är som vanligt "hemlösa", sonen har dansfolk i huset. Det har varit dansmara i staan i helgen, så vi har upplåtit vårt hem och hus till danstokiga ungdomar, som dansar jämt och då menar jag JÄMT! I duschen, vid maten i sömnen och det pratas BARA dans, snurrar, nedläggningar, steg......osv... så det är skönt vara i stugan och vila öronen!
Men som sagt vi får int komma hem före två....det skulle städas innan vi kom hem sas det....undrar jag.

Just nu skulle jag vilja hem och dra täcket över mej...kan int tända en brasa för jag har ingenstans att göra det! Plus att då får jag ett astma anfall.

Nää man kanske ska se till att få i sej nå brunchaktigt...OM jag iaf hade tagit med en bok!!!

Vi hörs!

1 kommentar:

japp sa...

Heij.. mysigt me brasa, men mindre bra me astmaatack..usch..trist.

Ahaaa..så du hade tänkt jag skulle komma me nåt ännu mer intressant, förstår det är rubriken du syftar på..heheheh..lurig är ja va, eller hur..heheh.

Hoppas de e bra annars.. här har vi me BÖRJAT röja bort ute, men jag hade velat få gräset klippt en gång till.. får se om jag hinner imorrn. idag är då luften ur mej, å efter en lååång prommis me Lily, så hade jag hoppats att något kom tillbaka iaf.. men inte än. Får ta mej i kragen å masa mej till de 2 rågade tvättkorgarna som ska vikas..Sen är det keramiken ikväll, å jag hoppas jag har mer luft i kroppen sen.. kram på dej tjejen å ha en härlig höstdag.. Helén.