Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


måndag 15 februari 2010

GULD!!!!!!!



JA!! ÄNTLIGEN ett GULD!!!!!
Charlotte Kalla är bäst! Vilken tjej!
Och Anna Haag var inte långt efter. Vi har ett bra lag i år.
Herre gud jag tror jag höll andan...och jag säger som Per Elofsson sa:Hade hon ramlat i sista utförs backen in till mål, hade jag gått hem!
Fast jag är ju redan det så jag hade väl fått gått till grannen!

Ja då får vi se hur det går för killarna kl 21.30, tror väl int lika mycke på dom som tjejerna. Dom har ingen Elofsson i laget och ingen Kalla!

~~~~*~~~~

I fredags tog jag och sonen bussen till Umeå. Där träffade vi resten av familjen, åt lunch, drällde på stan och förstörde en del pengar. Hittade åt Panduro! Men hittade väl int riktigt det jag sökte där. Har hittat en blogg, en norska som håller på med scrapbooking och gör så fantastiskt fina kort bla. Hon har jättesöta bilder av barn, stämplar, och jag trodde att jag skulle hitta nått liknande på affärn. Men det gjorde jag inte, köpte däremot stämplar som föreställde kaffebönor och koppar. När jag nu ska använda dom....
Hittade oxå en garnaffär, så det blev inköpt garn, åt dotra....men det är jag som står för stickningen! ;)
På kvällen var vi alla och åt middag. Den blev sushi, GOTT må jag säga, har aldrig ätit det förut. En glad överaskning.
Men anledningen till den här resan var att fira sonen och han visste ingenting!! Så när han fick paket under middan så såga han ut som ett frågetecken! Vi hade tänkt att nu firar vi av honom, det är ju hans sista "skolavslutning"...eller?! Iaf så firade vi!

~~~~*~~~~

Idag har jag varit på städpartaj...ja det finns sånt oxå! var lite osäker på om det gick ut på att vi alla skulle städa dit vi kom, ja man vet ju aldrig! Men det var en tjej som sålde produkter från ett företag som heter ENJO och skulle vara naturvänligt.....och givetvis jävligt DYRT! Man undrar om det är bättre om det är dyrt????
Köpte iaf det som kallades för köksset. Där fanns en hanske som man kan rengöra ugnen med, utan medel, med kallvatten och utan att först värma ugnen! När hon visade gick det skitenkelt...få se hur det går i helgen när vi ska till stugan, ska testa på ugnen där. Tror nog att man får ta den flera gånger!!!
Webbadressen är om nån vill kika på produkterna:
www.enjo.net

~~~~*~~~~
Ja så var det då mitt toffelprojekt...
Har faktiskt lyckats sticka två par! Utan att allt hamnat i soporna. Det gick mycket bättre när man int läste beskrivningen utan kollade hur "fröken" stickade! =D
|
|
V

Ja det är ju bara tre tofflor på bilden....men den fjärde toffeln blev klar i morse! Nu håller jag på med dotras!
Näpp nu ska jag vila inför herrarnas skidor!
Håll tummar och tår!
Ha det!

Inga kommentarer: