Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


onsdag 5 november 2008

Före kaffe...och kaka

....för visst ska ja ha kaka!

Men.....ja först ska jag väl säga, att jag är verkligen int så värst intresserad av politik, men i veckan har man ju int undgått presidentvalet i USA. Det går int slå på dumburken utan att det är nån i rutan som pratar om det.

Men...jag hoppas verkligen att Obama har duktiga livvakter, för nog finns det nått tok over ther, som vill skjuta en president, pga av hudfärgen int är vit! Vissa människor tycks tro att bästa sättet att hantera det dom int är nöjda med............. är att helt enkelt skjuta bort det. Inte som vi svenskar, skjuta problemen framför oss, vilket för oss int är hälsosamt, men betydligt hälsosammare för omgivningen!

Men....jag tror att Obama blir en bra president för USA, det behövs förnyelse där borta. OCH jag hoppas verkligen att han får sitta sina fyra år, att dom som är missnöjde kan ge sej till tåls och se om det blir bättre, efter fyra år får dom ju en ny chans att välja om dom int är nöjda...........om dom nu KAN vänta....


Men....nog om det! Kiba har idag lärt sej nått alldeles nytt, alldeles själv. Precis som orangutangerna har hon upptäckt att om man släpper nått från en höjd, t ex soffan, kan det man släpper gå i bitar. I det här fallet ett köttben! Så nu har hon hela morron släppt benet från soffan i förhoppning om att det ska bli fler bitar! JAG hoppas hon har glömt det här till imorrn! Parkettet verkar int må så bra av det här! Plus att det låter nå förskräckligt!

Men....nu är det dags för kaffe och kaka!
Ha det!

1 kommentar:

japp sa...

Heeij.. gott me kaffe å kaka.. att jag inte kikade in..heheheh.

Så de e ingen fason på gumman.. joo, nog tror jag de, de får bara sina ifall ibland..hmm, här händer de tyvärr ofta.
Just nu har de precis varit lite race här från vard.rum till hallen, så nu är de däckade, sover så gott..sköööönt! ÄNTLIGEN!

Kul ide hon fått.. har de avtagit eller? Benet från soffan..hahaha..hon e ju klok vettja.

Hoppas de annars är bra me dej. Jag låg i migrän/magsjuka igår, så nu e man mör i mage å rygg, usch, förstår de stackarna som är liggandes.. usch så hemskt. Å jag som bara låg en dag.

Nepp, bäst å ta vid där guuben slutade då.. han har gjort klar min garderob, så nu ska jag flytta in lite kläder åså..kram på dej. ha de gött.. helén.