Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


söndag 23 november 2008

Fy tusan vad det blåser!

Nu skulle deffinitivt Nalle Puh blåsa bort! Men det är verkligen en blåsdag idag!

Men vi har fått en decimeter snö och traktorn har varit hit och skotat, det börjar baske mej kännas som vinter iaf! OCH det var tung gått i morse när vi var ut med Kiba, usch!

Fast jag börjar så smått få lite julkänsla, gunåde vädergubbarna om dom nu säger att det ska bli tö!!

Ja, jag har tillbringat mesta tiden i sovrummet i helgen, jobbat.............hehehehe......med ett ganska så dammigt projekt! STÄDAT!! När ungarna blev så stora att dom skulle ha eget rum, så hamnade arbetsrummet i sovrummet. Vilket innebar att två stora bokhyllor plus dator hamnade här, vilket int är så bra. Man ska int ha sånt i sovrummet. Så vi har dammsugit böcker, hyllor och ännu mer böcker.......och hittat en del roliga saker som klippböcker! Då kan man ju verkligen förlora tid och rum!

Hm.......sen hittade karln en sladd som han tyckte att den där behöver vi int, den tar vi bort.......AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...........sen osade det hett här!!! Vi blev utan telefon!!! DEN sladden behövde vi verkligen ha kvar! Efter en massa HÅRDA ord lyckades han skruva ihop eländet, så nu funkar den..........

Sen så har helgen gått åt till att sitta och se på skidor! Men vilket skidlag vi har! Det bådar gott för i vinter, 4:a pallplatser.

Nää nu skriker det där nere, teet är visst klart!
Blås int bort i natt, hör ni!!
Bye bye

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu vill våra kroppar ha sommar och sol :)