Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


onsdag 18 november 2009

Då blev man tillklippt då

Oj vad jag har längtat efter denna dag! Har varit så långhårig att det har varit hemskt! Så jag chansade och ringde i måndags och fick en tid! För klippning och färgning...skönt!
Nu är jag rödhårig igen och int stålgrå! Nää det är int stålgrått, det har int kommit så långt än, mer flammigt okontrollerbart ostyrigt!

Passade på att köpa te. "Kryddigt & värmande" heter ett och det är jättegott, men jag vet egentligen int vad det innehåller, annat än Roobios, det blir lite sött efter ett tag. Sen hade dom fått hem ett julte på Anderssons Presentbod, som ska bli intressant att testa. Jag är int liite kräsen när det gäller julteér...DET får INTE innehålla något spår av rosépeppar! Kahls röda julte var bara SÅ gott. Så är inte det här gott, då får Mats kila in på Kahls i Umeå!

Sen tänkte jag passa på och köpa saffran...HJÄLP så dyrt! Apoteket tog 40 spänn för en sketen liten påse! Men jag kunde ju int bara skrika ni är int kloka och gå därifrån, dom rår ju int för att skörden har slagit fel. OCH jag vill ju ha saffran i julbullarna! Så det blev att betala och vara glad!

Om det fanns nånting på min önskelista nu så är det SNÖ! och minusgrader, jag tror jag deppar ihop snart! DET är ju mörkt dygnet runt! Ja vi har ju det den här tiden på året, men vi brukar ha en massa snö som lyser upp! Börjar tro att Moder Jord har klimateriebesvär!!! Svallningar!!
Känns inge kul att ens börja tänka på julpynt eller klappar! Lika bra klä midsommarstången......

Nää nu ska jag sluta gnälla och inta ryggläge en stund!
Ha det och....

"Du behöv int si dä uti spegeln
hörre du ta dä ut.
Koks ut på tomta din i stället.

(En trädgård är ett slags självporträtt)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul med lite Bonska.Javisst är det tråkigt med detta väder,mörkt och blött.Vill också ha snö så det blir ljusare.
Vi ses på Hantverket imorgon.
Ha en trevlig kväll.
Kram Anne

japp sa...

Heeij.. hahaha.. du har så rätt så.. klimakteriebesvär.. japp, så är det..jädrans väder.. trist å mörkt.
NU VILL VI HA SNÖÖÖÖÖÖ!!!

Jo, visst blir de fint med såna fönster, vi är än i planeringsläge, så till våren blir det å byta då.. han törs inte göra det själv nu, ifall de skulle bli nåt i detta ruskväder..å jag förstår honom.

Joo, nog ska de väl gå att sätta in i ett radhus.. törs man så kan man..=)
Inte är de lätt å välja kakel, men nu vill jag ha blankt och vitt där.. de passar ju ändå till allt.. nog är jag nöjd me de jag har, men det har fallit några plattor, så det ska bytas hur som helst.
Nepp, nu ska jag sätta igång en bröd-deg..thékakor..kram på dej. Helan.