Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


lördag 2 januari 2010

Snö snö SNÖ!!

Här vare snö så det räcker och blir över för ett tag! Men...blir det blia så har vi nog bara kvar 2 dm snö istället för dryga halv metern! Men jo vad det är vackert!!
Det ser ut som alla hus i byn är försedda med "tak-keps"
Det har alltså sen vi kom hit dan före nyårsafton kommit, ja jag ljuger int, säkert 40-50 cm snö! Så nu får det räcka för ett tag och solen är på önskelistan!

Så här ser det ut på våran baksida! Vi kommer att bli ihjälskrämda när det behagar ramla ner den saken är klar! Det ser ut som nån har spritsat dit vispgrädde!!! Och det bygger bara på nya lager av snö.

Så här såg det ut när Mats var hit och skottade före jul...OCH det såg nästan likadant ut när vi kom hit! Vet inte att jag varit med om att det kommit så mycket KALLsnö på en gång...ja det har ju kommit kallsnö sen det började snöa på "riktigt". Men det brukar ju alltid vara ett inslag av blötsnö, så det packar ihop iaf.
Systerdottern skulle gå runt huset sitt och fixa parabolen...plumsandes i djupsnön föll hon, hon sa att första tänken som kom var "att nu drunknar jag!" Hon höll int på komma sej upp!
Och kliver man ut i snön så hamnar man på gräsmattan! Det är int klokt!

Både Kiba och jag håller faktiskt på vara rastlösa, långpromenader har det juint blivit många av. Hoppas det håller upp nu nåra dar så man får börja få igång kroppen igen. Just nu värker den vid minsta ansträngning, alltså snöplumsning.

Har sett en del tv....filmer, och läst bok. Såg Tour de Skii igår och det gick ju riktigt bra för Marcus Hellner, 2:a är int dålig! Bästa svenska blev 10:a en helt okänd tjej. Så få se hur det går idag.

Sen måste man ju hålla tummarna för små kronorna, som gick vidare direkt till semifinal. Synd bara att det sänds mitt i natten!

Såg Camilla Läckbergs "Olycksfåglar" igår och den verkar bli spännande, dom brukar int vara dåliga. Faktiskt en av dom bästa svenska deckarna. Först och främst: man hör vad dom säger och den har en bara intrig! Annars så brukar svenska filmer ha så uselt ljud att man önskar dom vore textade!!!

Just nu har jag en olycklig vovve inne....hon gnäller och ylar...varför? JO husse är ute och bråkar med skotern! HAHAHHAHAHHA! Våran lilla skotergalna vovve!!

Näpp nu ska jag ladda perkulatorn så vi får oss nå kaffe till skidorna....hehehe

Kram på er alla ute i snökojorna!

Inga kommentarer: