Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


onsdag 25 november 2009

Det har slagit mej...

...och med stor kraft att.....
Fast man inte känner någon bloggare personligt...ja nästan iaf...inte vet hur de ser ut, inte vet hur deras riktiga liv ter sej, så...

Kommer man varann nära.

Vad jag talar om? Jo att OM det skulle hända ER alla nått, så känns det så nära. Förstår ni?
Varför jag skriver det här? Jo, jag var in på en sida, som jag besöker ofta...och läste att personen förlorat sin bästa vän i en trafikolycka...
Jag känner ingen av dom, men det kändes så nära! Det gjorde ont.

Har varit med om det förut...två "kompisar" som var med i det gäng av glada bloggare i min gamla blogg. Slutade höra av sej efter tsunamin...Och jag hade ingen möjlighet att ta reda på OM det hänt dom nått, OM dom överhuvudtaget var i Thailand, eller om dom bara tröttnade på att skriva. För jag hade inget namn, bara Alias, bara mail och därifrån kom inget svar.

Vad jag menar är, att även om man inte känner varann, inte vet nått om varann, så har man skapat en vänkrets, som egentligen bara finns till, inga krav, inga måsten...MEN väldigt värdefull!

Och man kommer nära, så när nått händer blir man berörd, både på gott och ont.

Och det är väl det som är det bästa med en blogg, man kan lasta av sej det man har inom sej, av glädje och sorg...eller om man kanske ska säga DELA med sej.
Så ta hand om er där ute!

Kramar från mej!

1 kommentar:

japp sa...

heeij vännen.. jag känner precis samma som du. Jag har träffat några av er gooa bloggare, å hoppas få träffa fler såklart, å man kommer ju endel så nära, me å följa deras bloggar..man känner ju me er i de ni upplever och skriver om.. man sätter sig in i den rollen på nåt sätt..FAST man inte känner nån så väl.
Men jag e himla gla att man fått tillfälle å lära känna å följa alla er gooa vänner..det är guld värt.

Tack för dina fina ord.. visst gör hon fina stickade tröjor.. hon är bäst min gooa mamma, såklart..=)
Nu har hon även stickat röda lovikkavantar åt mej, ska hämta dom snart..hon är såå snäll..mmmmmmmamma..=)

Jag tror att jag ska ha ljusstaken där i hörnet..den passar nog bra där, men jag får väl se då jag tagit fram resten av julpyntet. Imorrn ska jag sy kappan till köket, sen ska alla gardiner upp.. till helgen ska jag hjälpa mamma upp me sitt pynt.. jag och sara åker dit, då blir hon nog gla.

Nepp, nu ska jag vila lite.. massor me kramar till dej vännen.kraaaam Helan.