Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


tisdag 17 mars 2009

HEJA AIIIKK!!!

ÄNTLIGEN!!! Är vi i semifinal...igen, tyckte jag hört att det är 8 år sen sist. Men FY så hemskt det var att se matchen igår! Tillslut började jag zappa mellan olika kanaler och när det stod 2-2, ja då övergick jag till att se på CSI....där vet man då vad som kommer att hända!

Men sen blev det ju förlängning.....och efter den första, så tänkte jag att jag går ut med Kiba, så har dom fixat det tills jag kommer in......efter andra förlängningen så släckte jag tv:n och gick upp! Jag vågade int se!!! Gick in på Norrans resultatsida på datorn och gick och borstade tänderna.....när jag kom tebax.....MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL! Så nu går hela Skellefteå och småler, glada över att vi satte Linköping på plats, dom trodde nog att AIK skulle bli en lätt match........men hur det går sen, ja det kan bli fyra snabba förluster, men SO WHAT! VI ÄR I SEMIFINAL!!!

JA och sen blev det ju final mellan Malin Moström och Elof ikväll! Två norrlänningar i Mästarnas Mästare. Visste int riktigt vem jag skulle hålla på faktiskt........HAHAHAHAHAHA!

Sen fick jag en verklig delikattes på kyrkan idag...hehehehe....hade beställt sallad (försöker ju vara nyttig ;-D )och till det ingår ett grovt bröd. När maten kom så satt vi alla och glodde på mitt bröd, undrandes OM det var hembakt i form eller OM det kunde vara en mjukpepparkaka med smör???? Efter första tuggan visste jag! Det blev många glada skratt både bland oss i promenadgruppen och dom som serverade.....DET ver en mjuk pepparkaka med smör och ost! Smakade int alls dåligt, men den var så himla liten så jag fick en riktig smörgås istället!

Näpp nu är det sängen. Ska först smörja in mej med Ipern, en bit av mej iaf, den biten som värker mest, v. höft. Vill vara någorlunda pigg i morrn, får kanske främmen, ja man kallar väl int sin syster för det, men det är så himla längesen vi träffades så det känns som man får fin främmen. Och då vill jag int gå om kring och klaga och ha så ont att jag rent blir otrevlig......Men mycke kan hända innan i morrn, dotra ringde och sa att nu var hon förkyld, så det är väl bara att vänta på det då.

Nä GO`NATT

Inga kommentarer: