Winston Churchill sa


Winston Churchill sa:
"Det omöjliga tar bara lite längre tid"


måndag 2 mars 2009

Sportlov nu?!

Int konstigt att det var lugnt i morse när jag var ut med Kiba! Annars brukar vi möta en massa ungar på väg till skolan.

Men sportlov är det ju som slut med nu för tiden, när man int längre har några barn i skolan. Vi brukar nästan alltid vara i stugan......int alltid till ungarnas glädje =D Och sen dom börjat på universitetet, ja där är dom ju aldrig lediga.....OCH det är nog int säkert att dom vill till stugan med föräldrarna heller...hehehehehe
.....¤.....

Nu är iaf VM och Vasaloppet klart, tack gode gud för det, man har nästan fått sittsår! Alldeles självförvållat. Så jag ska int skylla på nån, det finns en avstängningsknapp. Men när man är intresserad så tar man ju chansen att se så mycke som möjligt. Synd att Södergren blev magsjuk, men han hade nog int haft nån chans mot Northug! Jag sa till Mats, att är norrman med när det är nån km kvar, då vinner han! Fattar int hur dom ORKAR spurta i mål?????
Sen blev ju Vasaloppet riktigt kul för en gångs skull. Trodde nog att norrmännen skulle hänga med bättre, men det var bra att en svensk vann där iaf. Så nu får man väl nån veckas "semester" tills det börjar om igen! =D OCH int att förglömma slutspelet i hockey!

.....¤.....
Vi........och vad vart det här för stil då?????? Vi var...??????? Jag ger upp! Vi var iaf ut och åt middag i lördags på Restaurang Viking....GOOOOTT! Dom har öppnat en restaurang nere på stan, men har fortfarande kvar sin pizzeria på Norrböle. Vi passade på att fira sonen som fyller år i veckan, när nu alla var hemma samtidigt för en gångskull. OCH jag visste int att Viking hade så mycke att välja mellan och då menar jag int pizza! Det fanns pasta, kyckling, fisk, grillspett ja t o m plankstek, så jag blev glatt överaskad. Och alla blev nöjda och mätta. Så det blir nog fler gånger att vi hamnar där eller tar hem mat därifrån.

Men nu är allt som vanligt igen, Mats och dotra i Umeå och sonen på universitetet, bara jag och vovven hemma....och hon vill nog int ha kaffe.....OCH det snöar! Tur att det int kommer så mycke för jag vill int skotta.

Har fått hjälp av sonen att installera ett program, där man kan lyssna på nästan all musik, lagligt dessutom. Spotify heter det, men man kan int hämta hem musik därifrån......sitter och lyssnar på H.E.A.T som var med på melodifestivalen, dom har riktigt bra låtar! Melodifestivalen ja, VAD gjorde dansbandet där?????? Lars kristers eller vad dom heter. Tack o lov att dom int gick vidare...eller gjorde dom det?? Nu blir jag rädd, måste nog kolla det.......en av dom stirrade ner i ALLA urringningar han hittade!! Trodde han skulle börja dregla oxå!
Annars gick det väl som väntat......men VARFÖR denna evinnerliga utdragna röstning och VARFÖR måste det hålla på i flera veckor!! Jag längtar tillbaks till den gamla goda tiden, när det var EN kväll, ALLA låtar, EN röstning, sen fick man vänta till finalen, DÅ var det intressant!! Nu kommer jag att få skit för det här.......

Så jag går och tar kaffe....vi hörs!
Bye bye

2 kommentarer:

japp sa...

Hejhej.. japp, såhär långt går de bra för både Lule å Skeå.. superbra.. de kommer bli en rolig kamp i slutet.. men de kvittar vem av de 2 som vinner.. för visst ska väl norrland vinna.. va..ihihihi.

Hörru, du skulle vallat stolen då du såg vasaloppet.. kanske de hade underlättat..hahahaha.
Jag hörde loppet, såg bara starten snabbt..för vi åkte till Finland just efter 8 i söndags.

Kul me den där sidan för musik..ska kika in där sen.. har hört talas om den, vet inte om tjejerna har varit in där.. tror nog de.

Nepp, nu ska jag ila vidare, de kommer väl snart å hämtar min dator, ska in på fixning..hmm..den är ju totalt återställd.
Blir väl borta nån vecka nu då.. men kommentera gärna i fortsättningen, jag svarar på jobbet eller så.. så fort jag kan.

ha en fin Tisdag..kram på dej. Helén.

japp sa...

Glömde juh.. japp, jag lämnade goode mye kvar på Ikea.. jag tog typ bara de mesta..hehehehe.
Men visst blev de onödigt mye, som vanligt.

Nu kommer de å hämtar datorn, ringde just.. så de e bäst å göra klar den..kram på dej. Helan.